Missziónk

Szeretet világa

Az alapítás éve 2019

Szeretem a páratlan számokat. Talán azért, mert én is páratlan évben születtem. 2019 egy páratlan év. Páratlan több szempontból is. Több éve érlelődik bennem a gondolat, hogy papírra (internetre) vessem mindazokat a gondolatokat, melyeket a világunkról gondolok. A spirituális, szakrális életünkről. És páratlan azért is, mert páratlan barátokkal találkoztam. Azokkal, akikkel most együtt igyekszünk a magunkban rejlő gondolatokat megosztani veletek. Bízom benne, hogy ugyanolyan szeretettel fogadjátok tőlünk írásainkat, mint amilyen szeretettel mi készítettük nektek. És ez tényleg a Szeretet világa lesz, mely a kölcsönös tiszteleten, megértésen és elfogadáson alapul.

Kabay Tamás

alapító

A szeretet nem relatív

A relativizálás korát éljük, a modern nyugati ember számára manapság minden viszonylagos. Elmosódik a határ jó és rossz, helyes és helytelen, törvényes és törvénytelen, etikus és etikátlan között, sőt ma már a biológiai determinációk is vita tárgyát képezik. Sokan euforikusan örvendeznek és haladásként definiálják e riasztó folyamatokat, számomra azonban nem több ez zavarkeltésnél és mesterségesen generált káosznál. Mert az ember eredendően törekszik a rendre, írott – de még az íratlan – történelmünk is ezt igazolja. Ugyanis csak az emberi és isteni rend képes annak a társadalmi együttélésnek a megkonstruálására, amelyben az egyén is megélheti önnön teljességét és boldogságát. Mindennek pedig a szeretet a kötőanyaga, hiszen az körülvesz bennünket, átjárja életünk legapróbb, legrejtettebb zugait még akkor is, ha nem figyelünk rá. Bízom benne, hogy portálunk hozzájárulás lesz minden kedves Olvasónk hétköznapjaiban megbúvó apró örömök felismeréséhez, a pillanatok szépségének megéléséhez, de talán még a nehézségek leküzdéséhez is.

Polgári Szilvia

főszerkesztő

Kedves olvasó

Szeretettel – neked!

Nagy fába vágtuk a fejszénket! Megpróbálunk készíteni egy olyan weboldalt, amely a spiritualitás iránt érdeklődők útját szeretné támogatni, illetve hidat építeni a tanítók, oktatók és az érdeklődők között. Összefogja a spiritualitás hiteles képviselőit, amellett kapcsolatot teremt. Ha érintett vagy és érdekel a téma, akkor tarts velünk Te is az Úton.

Csatlakozz hozzánk!

Ahogy már fentebb is írtam, a spiritualitás iránt érdeklődők útját szeretnénk támogatni, illetve hidat építeni a tanítók, oktatók és az érdeklődők között. Ha Te is úgy érzed, hogy tudsz adni, akkor segítsd a munkánk, csatlakozz hozzánk! Nagyon örülnénk, ha volna kedved megjelenni nálunk.

Amennyiben tetszik az ötletünk, kérlek, jelentkezz hozzánk, ezáltal kölcsönösen segítve egymás munkáját.